Maagiline 13 ja reede toob Lounge Deja Vu’sse mustlaste rändtsirkuse ja tulevikuennustaja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pressimaterjalid

Mustlaste rändtsirkus koos Madaam Zola’ga saabub Lounge Deja Vu’sse juba sellel reedel, 13.mail. 13 ja reede on kõigile teada kui ebaõnne päev. Sel puhul toimuva ürtuse Le Grande Spektaakel raames tuleb isiklikult kohale Madaam Zola, kes sel ööl tulevikku ennustab!

Mustlaste ajalugu on pikk ning karm, algselt Indiast pärit rahvust on tagakiusatud nii Euroopas kui Ameerikas. Nõnda juhtuski, et Romad vahetasid tihti elukohta ning reisisid ringi kaarikutega ning elasid telkides. Suurtes perekondades ringi reisides olid nad siiski õnnelikud ning liikusid alati laulude ning tantsude saatel.

Juba sel reedel 13.mail leiab üks mustlasperekond tee Lounge Deja Vu’sse, kui toimub üritus Le Grande Spektaakel „Madaam Zola ennustab tulevikku“! Eesotsas Madaam Zolaga pakib perekond oma telgi lahti just Deja Vu laval ning lisaks uhketele tantsudele ning lauludele ennustatakse Sulle ka tulevikku! Maitsvaid kokteile pakub sel õhtul Hõbe Vodka!

Tule ja naudi teistsugust atmosfääri, põnevat lavashowd ning maitsvaid kokteile juba sel reedel, kui toimub Le Grande Spektaakel „Madaam Zola ennustab tulevikku“. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles