Artjom Savitski hakkas vloggeriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Savitski hakkas vloggeriks
Artjom Savitski hakkas vloggeriks Foto: Facebook/Instagaram

Blogimine on viimasel ajal sama populaarseks muutunud kui Tinderi kasutajaks olemine. Alles see oli kui Alari Kivisaar blogima hakkas, uus tõusev täht blogimaastikul on laulja Artjom Savitski.

Varem peamiselt oma laule YouTube’i riputanud noormees on valmis meisterdanud oma esimese video, milleks on vahukoore väljakutse.

Artjom on videos koos oma kallima Anna Leppikuga. Nad küsivad üksteiselt küsimusi ja kui vastus on vale või seda ei tea, saab peotäie vahukoort näkku. Esimesena küsis Anna Artjomilt, kellel on nimede peale väga halb mälu, et mees nimetaks seitse tema sõbrannat.

Tuleb tunnistada, et laulusõnu suudab mees paremini meeles pidada, kui kallima sõbrannasid...

Üksteise võidu küsivad nad teineteiselt küsimusi ja möksivad vahukoort. Vaata videost, milliseid küsimusi nad küsisid, ja kes mitu korda kaotas. Ühtlasi saate teada, mis on Artjomi lemmikvärv, kus oli nende esimene deit Annaga ja millist sööki ta Annale esimest korda valmistas...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles