Vaata: punklegend Marky Ramone saatis eestlastele videotervituse

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tähistamaks ülemaailmset punkmuusika ja –liikumise 40ndat aastapäeva, on Rock Café kutsunud teistkordselt Eestisse esinema ühe maailma legendaarsema punkbändi Ramonesi kauaaegse trummari Marky Ramone’si oma bändiga Blitzkrieg. Suve alguses, 14. juunil, näeb Marky Ramone’s Blitzkrieg’i täies hiilguses ja raugematus hoos Tallinnas Rock Café laval.

Marky Ramone ei vaja pikka tutvustamist pungi ja rocki kuulajale. Ta on peamiselt tuntud oma 15 aastase trummari karjääri põhjal Ramonesis – ühes maailma kuulsaimas punkbändis, mida on nimetatud ka maailma esimeseks pungibändiks. Ramonesi reprtuaari kuuluvad aegumatud pungihümnid nagu: «I Wanna Be Sedated», «Rockaway Beach» ja «Blitzkrieg Bop».

Marky andis Ramonesi ridades üle 1700 show, mängis sisse mitu stuudio albumit ja osales aktiivselt lugude kirjutamises. 2001. aastal jäädvustati Marky koos nelja Ramonesi orginaalliikmega Rock’n’Rolli Hall of Fame’ile. Lisaks anti Marky’le 2011. aastal Grammy auhind elutöö panuse eest Ramonesis. 

Vaata videost tervitust Eesti fännidele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles