Foto: Adam Lamberti kontserdile käis Eestis kaasa elamas ka tema kuum soomlasest ekskutt

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert kontserdi külastajad Rock Cafes.
Anu Saagim koos Soome fännidega - parempoolne noormees on Adam Lamberti pikaajaline soomlasest boyfriend - Soome telestaar ja meelelahutusreporter Sauli Koskinen
Adam Lambert kontserdi külastajad Rock Cafes. Anu Saagim koos Soome fännidega - parempoolne noormees on Adam Lamberti pikaajaline soomlasest boyfriend - Soome telestaar ja meelelahutusreporter Sauli Koskinen Foto: Erlend Štaub

Eilsel Adam Lamberti kontserdil Rock Cafes nautis mehe live'i nii ohtralt kodumaiseid staare kui ka fänne Soomest. Teiste seas oli kohal ka Ameerika superstaari nägus ekskutt Sauli Koskinen.

Üle maailma populaarne artist Adam Lambert ja Soome telestaar ja meelelahutusreporter Sauli Koskinen olid 2010. aasta novembrist kuni 2013. aasta aprillini suhtes. Paar teatas tollal lahkuminekust ka meediale ning väitis, et jääb sõpradeks.

Foto: Erlend Štaub

Kas tegemist on endiselt sõpradega või on mehed taas paar, hetkel teada ei ole, aga Sauli Rock Cafes maailmakuulsale staarile kaasa elamas oli nii saalis kui lava taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles