Mel B paneb garderoobi oksjonile

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melanie Brown ehk Mel B
Melanie Brown ehk Mel B Foto: Reuters / Scanpix
Ansambli Spice Girls eksliige Melanie Brown paneb oksjonile valiku oma rõivaid, mille eest saadav raha annetatakse heategevuseks.

Teiste seas lähevad müüki näiteks Browni leopardimustriline kostüüm Spice Girlsi kuulsuse tippaegadest, keep, mida ta loo «Stop» videos kandis ja neli Roberto Cavalli disainitud lavakostüümi bändi viimaselt tuurilt, kirjutab BBC News.

Kuni 26. oktoobrini kestval internetioksjonil koguneva raha annetab Brown ühendusele Clic Sargent, mis tegeleb vähihaigete laste ravimisega.

«Minu kui ema jaoks oli oluline toetada organisatsiooni, mis pakub vähihaigetele lastele ja noortele ning nende peredele kliinilist, emotsionaalset ja rahalist toetust,» sõnas Brwon.

Lisaks eelpoolmainitud kostüümidele lähevad müüki ka Mel B riided Spice Girlsi esimeselt live-kontserdilt ning komplekt, mida lauljanna kandis 1997. aastal prints Charlesiga kohtudes.

Lisaks riietele müüakse ära ka staari klaver, leopardimustriga saapad, harf ja mootorratas.

«Kõigil neil asjadel on minu jaoks isiklik väärtus,» sõnas vürtsitüdruk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles