Inga Lunge: kui sa juba teles oled aastaid ühe tegelasena, siis jah, ma tõesti reageerin ka Piret Jakobsoni nimele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahetasid imagot: Kertu (Liis Haab), Mari (Elisabet Reinsalu) ja Piret (Inga Lunge).
Vahetasid imagot: Kertu (Liis Haab), Mari (Elisabet Reinsalu) ja Piret (Inga Lunge). Foto: Arno Mikkor (Kanal 2)

Inga Lunge rääkis Vikeraadio saates «Stuudios on Sten Teppan», et ta ei piira end näitlejaametiga, vaid naudib näiteks kalalkäimist ja abikaasa Toomas Lungega kontsertide andmist: «See näitlejatöö, kui ma vaatan kõiki neid asju, millega ma tegelen, ta on lihtsalt üks neist paljudest.»

Naine lisas, et pole kohanud palju inimesi, kes pole ühtegi «Pilvede all» osa näinud: «Näitlejatöö puhul on telejõud nii suur, et loomulikult sinna kõrvale mahub teatri ja muid rolle, aga paraku on see nii, et kui sa juba teles oled aastaid ühe tegelasena, siis jah, ma tõesti reageerin ka Piret Jakobsoni nimele.» 

«Pilvede all» on Lunge sõnul väga eluline draamasari ja just seetõttu on ka sarja vaatajaskond truu olnud. «Eluline tähendab seda, et ta on peegliks inimestele. Seal on hästi palju neid samu teemasid nagu meil kõigil eludes on,» selgitas ta.

Artikkel on refereeritud Menust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles