Aprillinalju välismeediast: hotell pakub külmavee äratust, Putin leidis lumeinimese ja palju muud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täna on 1. aprill ehk rahvusvaheline naljapäev, mil on lausa kohustuslik teha aprillinalja ning seda kasutavad agaralt ära ka mitmed meediaväljaanded.

Hotellikett Travelodge Hotels teatas uute teenuse pakkumisest oma klientidele, et nad saaksid õigel ajal üles ärgata ja hommikusele lennukile jõuda. Selleks teenuseks on kliendi äratamine jääkülma  veega, mis kallatakse kannust või klaasist magava kliendi näole. Travelodge`i kliendid saavad selle teenuse tellida kas juba ette või siis hotellis kohapeal. Külmavee äratust pakutakse argipäeviti kell 4.00  - 6.00 varahommikul.

Siberian Times teatab, et Venemaa president Vladimir Putin, kes on agar Siberi külastaja, nägi oma silmaga kolme lumeinimest kui ta oli helikopteriga kauges kolkas.

«Tema ja ta kaaskond nägid täiskasvanud isast ja emast ning väikest lumeinimest, olles neist vaid 150 meetri kaugusel,» sõnas kohaliku looduskaitseala loodusekspert Dmitri Ivanov, kes Moskva kõrgetele külalistele paiku näitas. 

Austraalia kohtingulehekülg eHarmony teatas, et hakkas koostööd tegema Sydney loomaaiaga, luues loomadele oma kohtinguleheküle Darling Harbour. Selles on partnerivaliku otsing vastavalt looma- või linnuliigile. Lehekülje seni kõige kuumem tegelane on poissmehest koaala Jack. 

Austraalia väljaannete teatel olevat juba mitmel pool näha liikumas uusi hübriidloomi kaamel-känguruid, kes aretati laboratooriumis ja keda kasutatakse nüüd kulleritena.

Amazon teatas, et neil on maailma esimesed audioraamatud, milles on teksti sisse lugenud papagoi. Kariibi mere saartelt pärit papagoi kannab menufilmide «Kariibi mere piraadid» järgi nime Jack Sparrow. Ta valiti  välja kogu maailmast kandideerinud 45 looma-linnu seast.

Pank ME teatas, et nad andsid välja seeria uusi krediitkaarte, mis aitavad olla trendikad. Ainsaks takistuseks nende hankimisel võib olla ego, kuna need kaardid kannavad tõsielustaaride Kardashianite nimesid - cim, chloé, courtney ja cris. Kaardid on vanillilõhnalised ning valida on mitme erineva roosakasbeeži tooni vahel.

Maailma paljudel telekanalitel näidatavad kohtingusaated «Bachelor» ja «Bachelorett» saavad seeniorvariandi. Sinna saavad kandideerida mehed ja naised, kel on vanust üle 65 eluaasta.

Lennufirma Virgin lõi «lasteklassi», kus saavad lennata vaid lapsed. Uudis sellest jõudis Facebooki, kus üks isik tõsimeeli küsis, kas lastele mõeldud ala lennukis on kuidagi helikindlaks muudetud.

Kondoome tootvad firmad tahavad olla keskkonnasõbralikud ja selle tõttu käivitasid kasutatud kondoomide tagasiostmise viisil nagu otsetakse tagasi vana taarat ehk seda saab teha automaatide abil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles