Prints William loobub kallima meeleheaks teenijatest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Kate Middleton
Prints William ja Kate Middleton Foto: SCANPIX

Väidetavalt lubas prints William oma kihlatule Kate Middletonile, et nende ühises kodus ei ole teenijaid ega ülemteenreid.

Prints Williami isa, prints Charlesi majapidamises on seevastu teenijatearmee, mis koosneb teenijatest, autojuhtidest, jooksupoistest ja kokkadest, kirjutab news.com.au.

Aastas kulub neile 6,3 miljonit naela.

150-pealise teenijaskonna hulgas on ka prints Charlesi, ta abikaasa, Cornwalli hertsoginna Camilla, prints Williami ja prints Harry isiklikud assistendid, nõuandjad ja sekretärid, keda on kaks tosinat.

Prints Williami ja Kate Middletoni lähikonda kuuluva allika kinnitusel soovivad noored elada tavapärast elu ja olla normaalne abielupaar. Samuti soovivad nad ise teha sisseoste ja  majapidamistöid ning sööki valmistada.

Kinnitamata andmetel olevat prints William oma senisele teenijaskonnale juba teatanud, et pärast pulmi nende abi enam ei vajata.

Teenijatest loobumise põhjus arvatakse olevat selles, et liiga palju võõraid pidevalt ümber sebimas võib rikkuda nende eraelu ja ka suhte.

«Nad on tänapäeva noored, kes tahavad ise hakkama saada. Nad on ühekorraga nii avaliku elu tegelased kui ka eraisikud. Kuninglik paar tahab tõmmata selge piiri avaliku ja eraelu vahele,» selgitas allikas.

Samuti on kuninglik pruut Kate Middleton kasvanud üles kodus, kus puudusid teenijad.

Prints William ja ta kihlatu Kate Middleton abielluvad järgmise aasta aprillis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles