Justin Bieber loobub fännidega kohtumisest: need viivad mind depressiooni äärele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber fänniga
Justin Bieber fänniga Foto: SCANPIX

Hiljuti kontserttuuri alustanud Justin Bieber jahmatas austajaid teatega, et ta ei taha enam fännidega isiklikult kohtuda.

22-aastane staar postitas Instagrami pildi noore fänniga ja kirjutas sinna alla, et sääraseid meet and greet kohtumisi ta enam ei korralda, kuna need kurnavad teda emotsionaalselt.

«Ma tühistan kõik meet and greetid. Armastan inimestega kohtumist, kuid sageli tunnen, kuidas mind on tühjaks pigistatud ja täidetud teiste inimeste spirituaalse energiaga. See kurnab mind ja teeb õnnetuks,» seletas Bieber.

«Tahan, et inimesed naerataksid ja oleksid õnnelikud, kuid mitte minu kulul. Kohtumistelt lahkun alati vaimselt ja emotsionaalselt kurnatuna, mõnikord viiduna depressiooni äärele,» lisas ta.

Bieberi sõnul asetab inimeste ootuste järgi elamine tema õlule liialt suure koorma. «Ma ei taha kellelegi pettumust valmistada, kuid tunnen, et parema meelega annan teile show ja albumid, nagu lubatud,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles