Jamie Oliver: mu naise söögitegemisoskus on null

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Oliver oma perekonnaga
Jamie Oliver oma perekonnaga Foto: SCANPIX

Briti staarkokk Jamie Oliver paljastas, et ta abielu ei ole täiesti pilvitu.

Koka sõnul on ta naise Joolsi söögitegemisoskus peaaegu null, kirjutab Daily Mail.

Briti raadiojaamale Radio 5 antud intervjuus sõnas Oliver, et ta naine oskab lastele väga hästi süüa teha, kuid talle mitte.

«Tütred Daisy Boo, Poppy Honey ja Petal Blossom ning imikust poeg Buddy saavad alati korralikult kõhud täis. Road, mis ta mulle pakub, ei kannata kriitikat,» lausus staarkokk.

Oliver jätkas, et ega naine ei lase tema kriitikast end kõigutada ja kokkab just nii, nagu talle meeldib.

«Võib olla sellepärast me suhe toimibki, et ta ei näe minus mingit kokanduseksperti. Nagu enamiku paaride suhe, on ka meie oma vahel nagu ameerika mäed,» selgitas Oliver.

Kokk nentis, et abielu on oma sisult tegelikult komöödia.

«Me võime kedagi väga armastada, kuid samas oleme võimelised teda väga vihkama. Kuid meie suhe on toiminud juba üsna kaua ja me oleme teineteise erinevaid külgi tundma õppinud. Pärast sõnasõda oleme võimelised naerma purskama ning kõik unustama,» lausus kokk.

Kuid Jamie Oliveri sõnul on ta naine Jools suurepärane ema nende neljale lapsele.

Praegu 35-aastased Jamie ja Jools kohtusid esimest korda 18-aastastena. Nad abiellusid 2000. aasta juulis.

Jamie Oliver on oma düsleksiast ehk vaeglugemisest hoolimata andnud välja 22 kokanduse bestsellerit. Selle aasta jõuludeks ilmus ta uusim kokaraamat «30-Minute Meals», mida müüdi rekordiline arv eksemplare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles