Elu24 video: Elina Bornil on fännidele melanhoolne üllatus

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meisi Volt ja Elina Born
Meisi Volt ja Elina Born Foto: Viktor Burkivski

Eesti Muusikaauhindade galal parimaks mees- ja naisartistiks valitud Jüri Pootsmann ja Elina Born annavad täna õhtul Rock Cafes ühise kontserdi. Elu24 kohtus enne live'i Elina Borniga ning uuris, mis tal hetkel käsil ja kuidas Eesti Vabariigi sünnipäeva veedab.

Suurtel lavadel esinenud Elina Born tõdes enne tänaõhtust live'i, et tal on kindlasti ka väga palju veel areneda, aga õhtuks on tal suured ootused, sest sõpeadega on hea laval olla: «Saab alati nalja ja väga tore on kindlasti.»

Õhtuks on plaanis ka üllatus: «Tegelikult tore päev, kus tuleb minu singel välja. Lugu on olemas plaadi peal, aga otsustasime selle singlina ka välja lasta,» rääkis Elina Born Elu24-le, et teised hitid ei ole tal väga melanhoolsed, aga oleks tore kui oleks ka üks kurb lugu.

Foto: Erlend Štaub

«Iga artist areneb peale igat proovi ja live'i,» tõdeb Elina, et arenemist on tal palju ja patjadele puhkama ta ei jää.

«Mul on sahtlis paar viisi ja paar rida sõnu ka ja võib-olla saab hakata töötama uue plaadi kallal,» lubab Elina, et plaan on prooviruumis jammida.

Eesti Laulu tase on Elina sõnul sel aastal väga kõrge ja palju andekaid inimesi võtab osa. «Mulle väga meeldib Mick Pedaja, ta laul on väga lahe ja suur üllataja sel aastal. Laura mulle meeldib väga. Ja loomulikult Jüri.»

Vaata videost, kuidas veedab Elina Eesti Vabariigi aastapäeva!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles