Kaur Kenderi uus silmarõõm on Rita Maastik

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kender
Kaur Kender Foto: Pärnu Postimees.

Hiljuti romaaniga «Comeback» maha saanud kirjanik ja kolumnist Kaur Kender on kõrvuni armunud. Nii sahistatakse kuluaarides.

Elu24-le saabus vihje, et meie tuntud kirjanik Kaur Kender on leidnud uue armastuse. Muusa nimeks on Rita Maastik (35), kellele on muuseas pühendatud ka kirjaniku viimane teos «Comeback». Samuti lisab vihje saatja, et paarike ootab last.  

Uurisime Kaurilt, kas sahinad vastavad tõele?

Jutud rasedusest vastavad tõele, aga väikeste erinevustega. See laps on juba käes ja teda ei tehtud nagu tavalist last ja ta ka sündis vaid paari kuuga.

Nimi on Comeback ja oleme ta iga poe raamatulettidele üles seadnud. Võite hoida ja hellitada ja endale ööseks kaissu võtta.

Ja mina sünnitasin tõesti, kuid isa nimena Rita on uhkelt pühendusereal kirjas. Et pole mingi vallaslaps.

Ühtestki teisest rasedusest mina ei tea. Aga loominguline koostöö Ritaga oli väga insipreeeriv ja ma olen alati valmis seda uuesti proovima.

Rita, mida Sina kostad taolise jutu peale?

Jutt õige! Soetage tõepoolest meie lapsuke oma öökapile. See on meie unetute ööde vili. Lugege see hoolega läbi ja saate teada, mis tegelikult toimus. Seal on kõik kirjas!

Kender on abielus endise modelli Anastasiaga. Neil on kolm last: Dominic, Adrian ja Leon.

Kirjanik on töötanud reklaamibüroodes ja pidanud loenguid reklaami teemadel. Ta on üks portaali osta.ee loojatest.

Kenderi enda sõnul on, peale seitset aastat kirjutamisest peetud pausi «Comeback» sisult ja vormilt seni tema parim teos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles