Bobby McFerrin esineb festivalil “Jazzkaar”!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bobby McFerrin.
Bobby McFerrin. Foto: Reuters

Tuleva aasta aprillis toimuva festivali “Jazzkaar” peaesineja on 29. aprillil Tallinna Nokia kontserdimajas esinev USA reggae- ja jazz'istaar Bobby McFerrin.

Festivali peakorraldaja Anne Ermi teatel kulmineeruvad 2011. aasta festivalil olulised koostööd ja täituvad mitmed unistused.

“Jazzisõbrad saavad aasta jooksul kuulda põnevaid esinejaid, nagu Bobby McFerrin, residentartistid eesotsas Dave Liebmaniga teevad aga koostööd eesti jazz- ja impromuusikutega, annavad workshop’e ning peavad loenguid,” rääkis Erm.

Bobby McFerrin on Ermi sõnade järgi vaieldamatult “Jazzkaare” suurim staar.

“Igaühele on tuttav tema päikseline poplugu „Don’t Worry, Be Happy“,” lisas Erm. “Jäljendamatu meistri kuulsuse teenis ta oma ühe-mehe-hääle-show’dega. Aastatega on sellele lisandunud otsingud teiste kultuuride häälemuusikas, dirigenditöö, klassikaprojektid, Voicestra-ansamblid ja liikumine heli ilu suunas. Tema mitmekülgset loomingut on tunnustatud 10 Grammy’ga.”

Ermi teatel esineb 29. aprillil Tallinnas seega laulja, kes on suure pagasiga meister, avara mõttemaailmaga muusik, kultuuride ühendaja ja piiride ületaja.

“Jazzkaar 2011” toimub 20.-30. aprillini üle Eesti.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles