Eesti suurim underground-festival toimub kahekümnendat korda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korraldajad
Korraldajad Foto: www.kultuuritehas.ee

17. detsembril toimub Polymeri Kultuuritehases kahekümnes Diletantide Avangard. Samal päeval on üritusel täitumas ka kuues toimumisaasta! Kuuenda sünnipäeva peoteemaks on HUUMOR, mis toob Tallina populaarseima siseruumides toimuva festivali lavadele kahe tosina jagu artiste Bläck Rokitist Marten Kuninga ja Kosmofonini.


Teemade kaupa jaotatud neli lava pakuvad meelekosutust eripalgelistelt artistidelt igasugu maitsele (Gorõ Lana, Arnold Oksmaa, PostUganda, Metsakutsu jne)

Sündmus algab kell 21:00 ja kestab viimaste piduliste lahkumiseni. Kokku annavad kontserdi veerandsada artisti ligi tuhande pealisele publikule.

 

Esimene DA toimus kuus aastat tagasi 17.detsembril motiiviga saada sündmustesarja algataja Risto Piibe bändile esinemisvõimlus. Ühekordsest ettevõtmisest kasvas kiiresti äärmiselt populaarne alternatiivmuusika sündmus ning paari peo möödudes esinesid Diletantide Avangardi lavadel teiste seas Vaiko Eplik, EKMA, Malcolm Lincoln, Uuno Loop.

Diletantide Avangard on kuue aasta jooksul resideerunud Kinomajas, Von Krahlis, Telliskivi Loomelinnakus, kuid sündmuse iseloomule on kõige sobilikum vana tehasehoone kultuurnehõng.

 

Lisainfo kogu programmi kohta: http://www.kultuuritehas.ee/da/
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles