Dramaatiline foto: Ellie Goulding vajus autoga läbi järvejää

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellie Goulding
Ellie Goulding Foto: SCANPIX

Lauljatar Ellie Goulding pääses Norras napilt uppumisest.

29-aastane staar avaldas Instagramis paari nädala eest tehtud foto, millel saab näha jäätunud järvest läbi vajunud roomikautot.

«Meenutus paari nädala tagusest päevast, kui me Conor McDonnelliga -30 kraadise pakasega järve vajusime... Märkus iseendale: ära sõida BV206-ga üle jäätunud järve,» kirjutas Ellie.

Lauljatariga oli kaasas fotograaf Conor McDonnell, kes kirjeldas juhtunut täpsemalt.

«Me ei pidanud sellest avalikult rääkima, kuid see on lihtsalt liiga hea lugu, et see saladuseks jääks. Selle foto tegin mõne nädala eest Norras. See on hetk, kui väljas on -25 kraadi, sa oled täiesti üksildases kohas kottpimeduses ja sinu masin vajub keset järve läbi jää ja sa pead katuseluugist välja ronima. Minu esimene mõte oli: «Oh, shit, me kukkusime sisse!» Teine mõte oli pilti teha. Me istusime kabiinis, mis on sellel fotol peaagu vee all. Mõni minut hiljem oli kogu masin jäädavalt vee all.»

 

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles