Sharon Osbourne´i vend kardab, et naine viib Ozzy hauda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne Foto: Fredrik Sandberg / Scanpix

Ozzy Osbourne kukub laval kokku ja sureb, kui tema abikaasa Sharon sunnib teda jätkuval nii palju töötama, tõdes Sharon Osbourne´i vend, David Arden, hiljutises ajaleheusutluses.

56-aastane Arden on oma õest võõrandunud pärast seda, kui nende muusikamogulist isa, Don, selle aasta juulikuus suri ning Sharon ja David omavahel matuste korraldamise käigus tülli läksid, vahendab Femalefirst.

 Mees kardab, et Sharon sunnib 59-aastast rokkarit senikaua töötama, kuni too laval kokku kukub, sest ta vajab Ozzy poolt kokku aetud varandust, et rahastada oma kulukat poodlemishobi.

«Ma tunnen Ozzyt alates 1970.aastast. Ta annab alates oktoobri keskpaigast 40 kontserti ja räägib pärast seda veel Black Sabbathi turneest,» ütles Arden.

«Ma arvan, et ta on väsinud. Kui kaamerad ei käi, istub ta lihtsalt vaikselt omaette. Sharon hoiab teda senikaua laval, kuni ta sinna sureb. Tal on vaja, et Ozzy töötaks edasi, sest ta kulutab mõõdutundetult raha. Kuigi, et tema suhtes aus olla, tuleb tunnistada, et Ozzy ei teaks, mida puhkusele jäädes oma eluga peale hakata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles