Lauri Laubre rokkis Riias koos Queeni ja Läti peaministriga

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Laubre rokkis Riias koos Queeni ja Läti peaministri Ivars Godmanisega
Lauri Laubre rokkis Riias koos Queeni ja Läti peaministri Ivars Godmanisega Foto: AFP / Scanpix
Täna õhtul annab Riias kontserdi 20. sajandi üks suurimaid rokkmuusika legende, ansambel Queen eesotsas laulja Paul Rodgersiga.

Mõni hetk tagasi rokkis koos Queeniga Läti peaministri Ivars Godmanise vastvõtul ka meie tuntud meelelahutusärimees Lauri Laubre.

Laubre sõnul on peaminister ääretult suur Queeni fänn. «Kuna Godmanisel on ka oma raadiosaade Läti suurimas raadiojaamas, siis tegi ta bändi liikmetega loomulikult ka intervjuu oma saatesse, mis käsitleb põhiliselt rokkmuusika ajalugu.»

Laubre lisab, et Queeniga on tavaliselt äärmiselt keeruline intervjuusid saada. «Pea võimatu on isegi nende pressikonverentsidele pääseda. Huvi on lihtsalt nii meeletu.»

Läti peaministriga kohtumisest maailmaklassi staarid Paul Rodgers, Brian May ja Roger Taylor loomulikult ei keeldunud ning muusika lisaks räägiti isegi mõni sõna poliitilistel teemadel. 

Muuseas, pole välistatud, et peaminister Godmanis ronib ka ise täna õhtul lavale koos Queeniga trumme müristama. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles