Tantsusaatest langes Nastja, finaalis kohtuvad Liina ja Ithaka Maria

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega - Ithaka Maria, Nastja ja Liina Vahter
Tantsud tähtedega - Ithaka Maria, Nastja ja Liina Vahter Foto: Jelena Rudi

«Tantsud tähtedega» eelviimases saates selgus, et finaalis kohtuvad Liina Vahter ja Mairold Millert ning Ithaka Maria ja Marko Kiigajaan. Välja langesid Nastja ja Marko Mehine.

Edetabel kohtunike punktide järgi

Ithaka Maria ja Marko - 59
Liina ja Mairold - 55
Nastja ja Marko - 52

Tantsupaarid ja kohtunike arvamused

Nastja ja Marko Mehine, tango

Ants Tael: Nüüd ma sain aru, miks Nastja astub väga jäiga jalaga ja Markost erineva tempoga - nälg ei ole hea asi. (Nastja avalikustas, et kaalub 40 kilo.) Ilus tango oli.

Merle: Marko, hoia teda edasi näljas. Tänu sellele haprusele suudad teda punktist a punkti b väga kergesti liigutada. Isegi kui Nastja kipub kiiremini asutma, siis paned ta paika nagu tangole kohane. Väga tangolik tango oli, terav, nagu peab.

Jüri Nael: Oli lahe tango, aga kui võtan numbri seisukohalt, siis selle alguse oleks võinud teha teatraalsemalt ja huvitavamalt.

Punktid: 8+8+8

Liina Vahter ja Mairold Millert, aeglane valss

Ants: Pean ütlema, et teie areng on olnud hämmastav. Kui Liina alguses põrandale tuli, siis arvasin, et sealt midagi ei saa - nagu kotitäis liiva rippus Marko küljes, mida too ringi vedama pidi. Väga meeldiv tants oli.

Merle: Mitte ainult tantsus pole hämmastavalt kiire areng toimunud, vaid kogu Liinas. Näoilmes, naeratuses - kõiges oled liikunud võistlustantsijaks saamise poole. Selle esituse kohta peab märkima, et paaristants on sõltuvusmäng ja naispartner peaks täielikult sõltuma mehe liikumisest.

Jüri: Ma ei saa nüüd aru, Ants ja Merle annavad nii ilusaid kommentaare, saade läheb igavaks kätte ju. Ütleme nii, et tegemist on lihvimata teemantiga ja see teemant hakkab sealt järjest välja tulema. Teie pluss on see, et olete kirglikud ja see siirus tuleb lõpuks siia lavale.

Punktid: 10+9+9

Ithaka Maria ja Marko Kiigajaan, quickstep

Ants: Mulle ei mõju vist enam midagi. Kena tants, aga külmavõitu. Quickstepis tahaks näha rohkem rõõmsat meeleolu ja kergemat jalga. Koostants jättis mõnes kohas natuke soovida.

Merle: Mulle väga meeldis, selles oli kergust. Meeldisid need jalalöögid, pöidade asend oli õige. Pisikene norimine - kui võimalik, siis tulevikus standardtantsudes võiks naisterahvas kätt mehe käsivarrel graatsilisemalt hoida.

Jüri: Minul jäi see käelaba seal kahe silma vahele. Minu arvates olete ilus ja armas paar ning mulle meeldis teie stiilne quickstep.

Punktid: 10+10+9

Nastja ja Marko Mehine, pasodoble

Ants: Külmavärinaid ei tulnud, mis sa ikka siin värised. Nii külm, et värised üle kere kogu aeg. Üllatav loovalik (Tõnis Mägi «Koit»). Tantsus ei olnud midagi põhjendamatut. Häiris natuke rütmiline külg, et Nastja ei astunud Markoga koos ja kohmakavõit samm oli. Üldiselt oli kogu see lugu mõjus.

Merle: Pasodoble on täielikult karaktertants ja see karakter oli välja tantsitud algusest lõpuni. Kümnesse.

Jüri: Mulle meeldis ka see, et on alanud Eesti ja Ladina-Ameerika integratsiooniprojekt. Olete täna teinud kaks väga julget loovalikut... Mida te naerate, kas mul on soeng sassis?

Punktid: 9+10+9

Liina Vahter ja Mairold Millert, jive

Ants: See jive oli väga kena. Seekord oli päris kenasti rütmi astutud, varem pole Liinat muusika eriti seganud. Mind häirib see, et natuke püsti tantsid. Nagu hobuse seljas oleksid.

Merle: Minule jällegi ei meeldinud. Kogu tants oli Liina osas laiali, kontrollimatu. Raskuskese taga, jalad töötasid otse, mitte pöia sisekülgedel. Rütmilisi eksimusi ja segaminiajamist oli. Ootasin rohkemat.

Jüri: Minu arvates oli see üks kuradima vinge show! Teil on julgust riskida ja minna selle riskiga lõpuni. See lõpupoos oli midagi veidrat.

Punktid: 10+7+10

Ithaka Maria ja Marko Kiigajaan, jive

Ants: Emotsionaalselt väga võimas tants ja hästi vaadatav. Eksimusi väga palju ei olnud. Rütmiliselt oleks võinud parem olla, põlved oleks võinud paremini tõusta.

Merle: Meeldis, et sa oled nüüd püsti ja tantsid omal tasakaalul nagu peab. Väga tubli, nii on palju mugavam tantsida.

Jüri: Väga lahe number minu arvates. Olete vahel liiga korralikud, olge metsikumad.

Punktid: 10+10+10

Kes pääseb edasi ja kes peab glamuurse esinemiskostüümi varna riputama?

«Tantsud tähtedega» eelviimane saade on Kanal 2 eetris täna kell 20:05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles