Evelin Ilves: kui kõik sujub plaanipäraselt, jõuab meie meeskond kliinku avamiseni kevadel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Meisi Volt

Eile avaldas TV3 video, kus lahvatas uudis, et Evelin Ilves avab varsti erakliiniku. Kanali sõnul saab juba algaval aastal pöörduda abi saamiseks Evelin Ilvese erakliinikusse, kus pole välistatud, et ka doktor Ilves isiklikult teid nõustama hakkab. Evelin Ilves täpsustas uudist Facebooki vahendusel.

"Sattusin uudiseid sirvides infole, nagu plaanivat ma algaval aastal erakliiniku avada. Ei vasta tõele, tegu on järjekordse meediapoolse väärtõlgendusega! Kui kõik sujub plaanipäraselt, jõuab meie meeskond kliinku avamiseni 2017. aasta kevadel ja ka siis pole pole tegu minu isikliku erakliinikuga, vaid suurema meeskonnatööga."

Kliiniku eesmärk saab olema see, et inimesed püsiksid võimalikult kaua terved ning see hõlmab ka vastavat elustiili.

Vaimse kirgasutumise radadel liiklev Evelin on ära muutnud ka oma Facebooki nime. Nüüd figureerib naine uue, vaimsust sümboliseeriva nime Amertat Amertat all. Taustapildil kallistab staar ühes teistega puid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles