Üliilus! Saara Kadak tõestas, et on võimekas ooperilaulja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt. Saara Kadak
Su nägu kõlab tuttavalt. Saara Kadak Foto: Erlend Štaub

Saara Kadak kehastas «Su nägu kõlab tuttavalt» finaalis Maria Callast ja laulis lugu «O Mio Babbino Caro».

Andrus Vaarik: «Kuna need olid teie enda valikud ja kas teadlikult või alateadlikult võib siin aimata, kuidas teie karjäär edasi läheb. Jussist saab suurte rokiareenide staar, Liina teeb sellise musikaalse lõbumaja kuskile, Rolf on laulnud end Märdi äia asemel Eesti vokaalseks südametunnistuseks ja sinu ees, Saara, on lahti La Scala, Metropolitan Opera. Margarita Voites, Anu Kaal - ärge kardke, teie troon ei jää tühjaks! Tuleb Saara Kadak!»

Olav Osolin: «See hooaeg on tõesti unikaalne, sest meil on nii tihe koosseis ja suurepärased numbrid ja meil on kaks ooperisolisti, üks mees ja üks naine. Kui Andrus ütles siin, et kuidas teie karjäär jätkuks, ma loodaks, et te hakkaks ka Rolfiga koos käima tuuridel. Vapustavad esinejad olete ja sina eriti!»

Tanja Mihhailova: «Mul on nii hea meel, et sa oled olemas, sest häid artiste mahub Eestisse ikka väga palju. Mul on tõesti hea meel, et ma sain sinuga tuttavaks!»

Jan Uuspõld: «Saara, see meloodia, mida sa laulsid, on minu top ten'is. Sa ei rikkunud seda ära. Aitäh sulle!»

Kuidas meeldis Saara etteaste sulle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles