Liis Lemsalu andis välja rahvusvahelisest kööstööst sündinud minialbumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Jörgen Paabu

Kanada, Soome, Inglismaa ja Eesti koostööst sündinud minialbumil «RULES» on Liis ise nii kaasautoriks kui kaasprodutsendiks, mistõttu peegeldab lauljatari teine digitaalse EPna ilmunud album lauljat ennast.

««RULES» on teadlikult intrigeeriv pealkiri, mis annab lugejale parajalt tõlgendamisruumi, lausub täna digitaalselt oma teise albumi avaldanud Liis Lemsalu. «See EP on väga isiklik: olen albumi valmimise juures olnud osaline igas võimalikus aspektis, seega on siin muusika, mis on minu nägu praeguses hetkes ning peegeldab täielikult seda päris mind,» lausub aastaid enda muusikaga plaadi avaldamisest unistanud lauljatar.

«Naudin väga neid tunde, mille veedan ideaalseid sound’e otsides ning hiljem neid stuudios tervikuks vormistades,» räägib Liis. Kõik lood on valminud koostöös tunnustatud Kanada produtsent Rob Stanley Montes’iga. Lisaks Rob’ile lõid albumi valmimises kaasa Londonist pärit muusik, produtsent ja helilooja Sean Allen aka Skripture, kes on jaganud lava selliste artistidega nagu Basement Jaxx, Pyssicat Dolls, JLS, Lemar, N-Dubz jpt ning Svante Forsbäck, kes andis albumile viimase lihvi Soomes Chartmakers’i stuudios, kus tema kuulsad kliendid on Rammstein, The Rasmus ja Apocalyptica.

Olles ise minialbumil olevate lugude nii muusika kui ka sõnade kaasautor ning kaasprodutsent  märgib Liis ära, et digitaalse minialbumi kasuks otsustati soovist näidata publikule uut suunda ning tuua kuulajani vaid need lood, millesse tiim ise väga usub ning mitte kasutada nn täitelugusid, milledega nii mõnigi kord plaate pikemaks tehakse. Digitaalse väljatuleku otsus tuleneb tänapaevasest vajadusest saada kiire ligipääs oma lemmikmuusikale erinevate sidevahendite kaudu. Album on tänasest leitav kõigis digitaalsetes kanalites: iTunes, Spotify, Deezer, Rdio.

Foto: Jörgen Paabu

Kaks uuelt albumilt pärinevat singlit – suve alguses välja tulnud «Fire» ning äsja kümneid tuhandeid vaatajaid kogunud videoga ilmavalgust näinud «Breaking the Rules» - on juba integreeritud Liis Lemsalu Show’sse, mille näol on tegu Eestis uudse non-stop girl-power kavaga, kus lavale tuuakse paras annus laulu, trummi ja tantsu. «See on olnud väga töökas ja huvitav aasta ning olen selle kõige üle äärmiselt tänulik,» lisab lauljatar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles