«Minu imeline muutumine»: hambutu Raina sarnaneb nüüd Kreeka jumalannaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu imeline muutumine - Raina
Minu imeline muutumine - Raina Foto: TV3

TV3 saates «Minu imeline muutumine» sai uue enesekindluse Raina, kellel olid hambad viimati korras tosina aasta eest.

Raina, kes armastab üle kõige lõbusat seltskonda, pidi ise naermise ajal ennast varjama, sest see, kuidas nägi välja tema naeratus, oli naljast kaugel. Tal oli häbi oma lähedaste ees, tal oli hammaste pärast raske tööd leida ja isegi võõrad kommenteerivad.

«Praegu ma olen 37. Viimati olid mul hambad korras 12 aastat tagasi,» ütles Raina saates. «Kui Eestis oli hamba väljatõmbamine 40 eurot, siis Inglismaal oli see 120 naela. Isegi hea tahtmise juures ei ole sellist võimalust.»

Raina sai oma praeguse mehega tuttavaks kaks aastat tagasi. Alguses ei julgenud ta isegi mehe küsimustele vastata, sest selleks oleks tulnud suu lahti teha.

«Kui tuttavaks saime, siis ma ei naeratanud. Ma ei julgenud. Ja noh... Suudlemisega võttis ikka päris palju aega, enne kui ma julgesin,» tunnistas ta. «Kõik muutuks, kui ma saaks naeratada!»

Raina ei julgenud oma puuduvate hammaste tõttu isegi suurt pulmapidu korraldada. Ta soovis endale pehmemat ja naiselikumat välimust.

Foto: TV3

Raina sai saatest järgmise muutumise:

  • Raina põletikulised hambajuured eemaldati. Talle tehti põhjalik igemeravi. Kõik Raina hambad on uued.
  • Raina vananenud näonahale tehti noorendavaid protseduure - täitesüstid põsesarnadesse, põskedesse, huultesse ja otsmikukortsudesse.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles