Vaata järele! Elu24 tegi otseülekande Stig Rästa raamatu «Minu Kennedy» esitluselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muusik Stig Rästa esitles täna Solarise Apollo raamatupoes oma elust ausalt kõike ära rääkivat raamatut «Minu Kennedy».

Elu24 tegi esitluselt otseülekande. Vaata järele!

Lisaks loosisime välja raamatuid.

Raamatuloosi võitsid Piret Norman, Kadri Laube ja Viivi-Reet Sullan. Palju õnne!

Foto: promo

Hiljuti 800 kilomeetrisel palverännakul käinud ja seal oma eluloo kirja pannud Stig Rästa on saanud oma mõtted kaante vahele ja on valmis seda huvilistele isiklikult tuvustama. Stigi elust rääkiv raamat on aus sissevaade temasse endasse – tehtud tegudest, positiivsetest kogemustest ja võitlustest raskustega.

Mis ajendas muusikut oma elulugu kirja panema ja mida ta oma raamatuga öelda tahab, saab juba temalt endalt küsida 1. detsembril kell 18 Solarise Apollos toimuval raamatu esmaesitlusel. Huvilised saavad kohapeal soetada ka raamatu ja sellele Rästa autogramm küsida.

Lõik Stig Rästa raamatust:

«Kirjutan sulle esimest korda. Ma ei tea su vanust, tausta ega konditsiooni, aga tunnen, et pean sulle kõigepealt selgitama, mida sa oma käte vahel hoiad. Kuigi ma räägin selles raamatus oma elust, ei pea ma seda siiski elulooraamatuks. Eesti raamatupoodide riiulitel on küllaga erinevate inimeste elulugusid, sest põhjamaist ja kinnist eestlast huvitab kõige rohkem ikka teiste elus toimuv. Neid raamatuid lugedes saab heal juhul teada, et kellelgi teisel läheb samamoodi kui lugejal, ja paremal juhul läheb tal hulleminigi. Sellisel juhul saabub hinge rahulolukübemeke. Vähemalt minule mõjuvad teiste halvad uudised just niimoodi. Mõtlen, et kurat, mul pole häda kedagi, vaata Clintonit või Kennedyt.

Ahjaa, «Minu Kennedy». Miks selline pealkiri? Ärge saage valesti aru, ma ei samasta ennast Ameerika Ühendriikide presidendiga. Mul ei ole suurushullustust. «Minu Kennedy» on mingil määral see võõras kole juhtum, mis paneb mõtlema, et mul endal on ikka väga hästi. «Minu Kennedy» on lahendamata lugu või mõistatus. Mind seob temaga miski ja samas ka mitte midagi.»

Esitlus toimub veel teisteski Apollo poodides üle Eesti:

4. detsember kell 17:00 Viimsi Keskuses

11. detsember kell 18:00 Uku Keskuses

12. detsember kell 13:00 Rakvere Kroonikeskuses

18. detsember kell 17:00 Pärnu Keskuses

21. detsember kell 17:00 Tartu Kaubamajas

22. detsember kell 17:00 Kristiine Keskuses

23. detsember kell 14:00 Ülemiste keskuses

Otseülekannet raamatu esitluselt näete juba Postimehe lehel teisipäeval, 1. detsembril kl 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles