Räppar Reket avaldas kauaoodatud hip-hop albumi «Tuule tee»

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Reket avaldas kauaoodatud hip-hop albumi “Tuule tee”
Räppar Reket avaldas kauaoodatud hip-hop albumi “Tuule tee” Foto: promo

Alates tänasest, 23. novembrist, on kõigil hip-hop muusika austajatel võimalus plaadipoodidest leida muusiku Reket ehk Tom-Olaf Urbi järjekorras teine heliplaat «Tuule tee». 

Foto: promo

Reketi palju tähelepanu pälvinud debüütalbum «Kajapark» ilmus juba aastal 2008, pärast mida viis tee räppari maailma avastama ja muusikuharidust täiendama. Lisaks arvukatele live-ülesastumistele üle Eesti võib räpparit näha Legendaarne Records alt ilmunud Genka/Paul Oja Youtube’i keskkonnas enam kui 1,2 miljonit korda vaadatud muusikavideos «Kõik» ja äsja ilmunud Liis Lemsalu muusikavideos «Breaking the Rules».

«Tuule tee» on mitmekesise ja värvika kõlaga hip-hop album, mis osaliselt flirdib nii popp- kui RnB-muusikaga. Reketi muusika on isiklik ning igatsev, kuid alati julge ja artistile juba iseloomulikuks saanud terava alatooniga.

«See on tõsiselt sümpaatne album. Kui te Reketit varem ei armastanud, siis nüüd hakkate. Kui see 2015. aasta parim hip-hop album ei ole, siis…» jätab plaadifirma Legendaarne Records eestvedaja Genka Reketi värske loomingu kirjeldamisel mõtte õhku. 

Foto: promo

Plaadi produktsiooni eest vastutavad teiste seas DJ Critikal, Sander Mölder ja Lauri Täht. Kaasa teeb ka ansambli Elephants from Neptune solist Robert Linna. Plaadi väljaandmise eest vastutab Legendaarne Records.

Reketi uuelt albumilt pärit pala «Võit» sai möödunud aasta Eesti kõigi aegade parimate hip-hop lugude hääletuses 8. koha.

Kuula värske albumi teist singlit «Head teed»!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles