Art club Ro-Ro esitleb: Christmas Brutal Session 2015

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christmas Brutal Session 2015
Christmas Brutal Session 2015 Foto: Erakogu

18. detsembril, jõulude künnisel, toimub hull pidu nimega «Christmas Brutal Session» 2015 Narva klubis «Ro-Ro». Laval kohtub neli underground bändi: BEYOND THE STRUCTURE, PAEAN, CONDESCENSION ja OGNEMÖT.

BEYOND THE STRUCTURE – technical death metal kollektiiv, mis asutati 2012. aastal Tallinnas. Pärast Eesti, Läti ja Soome tuure, esitles bänd oma esimest demo «Condemned. Deceased» 2013. aastal. Mõne aja pärast, väljastab Beyond The Structure aastal 2014 täispika albumit «Nauseating Truth» ja suundub Euroopa tuurile. Aastal 2015 said nad Eesti rahvusvahelise festivali HARD ROCK LAAGER 2015 osalejateks. Need on kogemusega poisid, kes mängisid nii Eesti muusika skenel, kui ka mujal.

18. detsembril BEYOND THE STRUCTURE 'iga koos astub lavale Eesti progressive metal bänd - PAEAN. Nende muusikat võib kirjeldada kui teekonda läbi erinevate helilainete teistest maailmadest, mis kombineeruvad klassikalise doom / death / black metali traditsioonidega, eeterlikkuse akustiliste vahepaladega ja sünge esteetikaga. Nende seljataha on jäänud juba kaks väljaantud albumit «Livium» ja «Scorn of Eternity», mis pole kindlasti veel piir. 2014. aastal esinesid nad Leedu festivalil KILKIM ŽAIBU ja jagasid lava mitmete bändidega nagu ROTTING CHRIST, VULTURE INDUSTRIES jne.

Christmas Brutal Session 2015 osalejateks on ka noor bänd CONDESCENSION. See on Eesti blackened death metal bänd, moodustatud aastal 2014 Narva linnas. Ühe aasta jooksul väljastas bänd oma debüütalbumi «Wrath of The Skies», said esineda ühel laval koos Brasiilia metalli legendiga SEPULTURA, ja anda ka palju kontserte nii kodus kui ka välismaal. Condescension’i muusika on agressiivsete kitarririffide, hävitavate trummide partiide, ja pimeda okultse atmosfääri sulam, mis peegeldub süngas kollektiivi lüürikas.

Veel üheks tähtsamaks sündmuseks osutub crust-punk bänd OGNEMÖT. Selle põneva ja samal ajal lihtsa nimetuse taga peituvad selliste bändide muusikud nagu FREAKANGEL, CEREMONIAL PERFECTION ning Rootsi black metal bänd HLADOMRAK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles