Tulekul on SUUR GIGANTIDE HEITLUS!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20.novembril toimub Tartus klubis Tallinn Eesti aasta parima meesstrippari selgitamine. Ürituse korraldaja on tutvumisportaal iha.ee
20.novembril toimub Tartus klubis Tallinn Eesti aasta parima meesstrippari selgitamine. Ürituse korraldaja on tutvumisportaal iha.ee Foto: Kristjan Lepp / Kroonika

Laupäeval, 20. novembril toimub Tartus klubis Tallinn SUUR GIGANTIDE HEITLUS! - Eesti aasta parima meesstrippari selgitamine! Ürituse korraldaja on tutvumisportaal iha.ee.

Eesti ajaloo suurimal stripparite heitlusel konkureerivad oma kehavõlude eksponeerimise kunstis esimest korda ühel laval Marco Tasane aka Strippar Marco, Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel ja Indrek Leibur aka Nõia-Ints.

Õhtu tuleb olema täis puhast erootikat, sest kohal on teisigi seksikaid meesstrippareid. Oma kehad kisuvad paljaks ka klubi kaunid baarmanid ning prinke muskleid on demonstreerima palutud kuumad jõusaalide kuningad.

Õhtu dresscode on: «Mehed kiskuge oma ülakehad paljaks ja andke tuld!»

Võitja selgitatakse kolme vooru tulemusel žüriiliikmetelt saadud punktide liitmisel ning loomulikult on lõpptulemuse väljaselgitamisel suur roll ka publikul.

Esimene voor sisaldab kava, kus võistleja peab kandma ülikonda. Loomulikult on lubatud aksessuaarid, taustajõud ja ebatraditsiooniline ülikonnalõige. Teine voor on fantaasiakava, kus võib oma unistused vabalt lendu lasta. Võistlus kulmineerub trikoovooruga.

Auväärsed žüriiliikmed on metsik Igor Maasik, pöörane Merle Jääger ja bravuurne Anu Saagim. Õhtujuht on alati galantne Mart Sander.

Võitja auhinnaks on aasta parima meesstrippari tiitel ja seda kinnitav suursugune võitjavöö.

AASTA GIGANTSEMALE üritusele on palutud kaasa elama kõik elurõõmsad, meelad ja meeletud inimesed!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles