VIDEO: Vaata Ott Tõnissaare võidukat nokaudimatši Taanis!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Taanis toimunud vabavõitlusliiga Octagon Athletes võistlustel pani Eesti MMA sportlane Ott Tõnissaar oma paremuse maksma, nokautides teises raundis taanlasest vastase Mads Burnelli.

Foto: Octagon Athletes

Tõnissaar võttis selle matšiga oma karjääri kümnenda võidu.

Hooaja eelmine matš oli Tõnissaarel samuti edukas, kui septembri alguses Soomes toimunud võistlustel püüdis meie mees iirlasest vastase käelukuga kinni juba esimeses raundis.

Foto: Octagon Athletes

Mads Burnell oli seni püsinud võitmatuna – tema kontol oli kolm võitu läbi alistuse ja kaks läbi kohtunike ühehäälse otsuse. Tegemist on noore Taani vabavõitlustipuga, kellel ette näidata must vöö Brasiilia jiu-jitsus ning kuldmedal möödunud aasta Euroopa meistrivõistlustelt lukumaadluses (tol hetkel veel lilla vöötase, IBJJF). Oma musta vööni jõudii noormees rekordilise aja - kolme aastaga, mis paneb ta selles osas ühele joonele maailma tippudega.

Foto: Octagon Athletes
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles