Yana Toom armastab dieeti, mida mõned peavad kahjulikuks: lahkamine näitab!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom
Yana Toom Foto: TV3

Yana Toom rääkis TV3 erisaates «Eesti kuulsuste imedieedid», et on Dukani dieediga võtnud alla kolmkümmend kilo.

«Minu erialal on see omapära, et mind kogu aeg pildistatakse. Me oleme kõik väga ilusad peegli ees, aga kui vaatad ajakirjanduses pilte, siis mõtled, et issand, kes on see paks, kole inimene,» ütles Toom.

Toomi sõnul ta trenni ei tee ja kaaluga pole tal kunagi probleeme olnud, kuid pärast viiendat last läks asi käest ära.

«Ühel päeval avastasin, et ma kaalun - ma ütlen nüüd välja - 105 kilo. Mõtlesin, et ei tohi niimoodi jätkata. Siis hakkasin dieeti pidama ja nüüd kolm aastat olen selle dieediga. Pole näljane ja mulle täitsa meeldib,» rääkis ta.

«See on Dukani dieet. Selle kohta on öeldud, et see on väga kahjulik. Mida iganes, aga mõned ka kiidavad. Mina olen rahul ja midagi kahjulikku ei ole. Nagu venelased ütlevad - lahkamine näitab,» märki Toom.

Toom on dieediga kaotanud 30 kilo.

«Mulle meeldib selle dieedi puhul, et kui sa alguses kõige rangemas faasis tunned nälga, võid öösel kell kaks öösel ära süüa grillkana, aga ilma nahata. Nahk on kõige rasvasem. Ja hommikul on ikka miinus üks kilo. Mida ei tohi, on alkoholi pruukida,» seletas Toom.

«Minu nipp oli see, et mul on magamistoas suure peegliga kapp ja ma pöörasin selle peegli voodi poole, nii et igal hommikul, kui ma ronisin teki alt välja, vaatasin seda suurt tädi peeglist - see mõjus väga hästi. Kui sa vaatad end niimoodi kõrvalt, mitte nii, et sätid ennast ja tõmbad kõhu sisse ja vaatad, et on okei. Kui sa hommikul ikka näed seda uimast, paksu inimest, mõjub see kõige paremini.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles