Video: Justin Bieber lahkus Norras vihasena lavalt peale üht laulu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber performs during the 2015 MTV Europe Music Awards, at the Mediolanum, Assago, Milan.
Justin Bieber performs during the 2015 MTV Europe Music Awards, at the Mediolanum, Assago, Milan. Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

29. oktoobril pidi Justin Bieber andma Norras 6-laululise kontserdi. Staar lahkus pahasena lavalt peale esimest laulu «Boyfriend».

Justin Bieber oli Chateau Neufi laval esitanud esimese loo, kui märkas lava eesotsas vett. Laulja üritas veeloiku rätikuga kuivatada, kuid esireas olevad fännid üritasid riidetükki ära krabada.

Peale korduvat fännide korralekutsumist otsustas Bieber lavalt lahkuda. Peale sündmust kirjutas laulja oma Instagrami kontole pika vabanduse oma fännidele väites, et on ka inimene ning reageeris üle.

Kuna kontserdil filmitud videost on näha, et fännid segasid Justin Bieberi tegevust jääb üle küsida, kas laulja tegi tegelikult midagi valesti?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles