Galerii! Kihnu Viiulifestival sai lõpu kunstioksjoniga ja suure peoga rahvamajas

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2.-4.oktoobrini toimus Kihnus kirev viiulifestival, mis sai avapaugu kirjandusõhtuga Evelin Ilvese ja Andrus Kivirähki saatel ning lõppes suure kontserdiga rahvamajas, kus noored esitlesid õpitubades meelde jäänut. Loomulikult ei puudunud ka saarele omane tantsupidu.

Laupäeval, 3.oktoobril said kunstihuvilised kokku muuseumi ees, et soetada omale andekate laste maale ja joonistusi, mis katsid värvikireva muuseumi seinu. Esimese ostu tegi rahvakirjanik Andrus Kivirähk, kes soetas omale Pärnu noore kunstniku Liisamari Viiki töö. 

Foto: Meisi Volt

Päev jätkus klassikalise muusika kontserdiga Kihnu rahvamajas, kus sai nautida ka noorte õpitubades õpitud ettekandeid. Esinesid külalised ja Kihnu Pillilapsed.

Foto: Meisi Volt

Lisaks kostitas külalisi muusikaga ansambel Rüüt ning jalga pani keerutama ansambel Kentukid. Tantsuplatsi hoidsid kuumana ka Evelin Ilves, Andrus Kivirähk ja sihtasutuse Kihnu Kultuuriruum juht Mare Mätas.

Foto: Meisi Volt

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles