Buddha Lounge tõi NYC eksklusiivseima klubi resident-DJ Eestisse!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädaavahetusel ootas klubi Teater kõiki Bacardiga koostöös toimuvale Buddha Lounge „Middle East" peole, mis kostitas pidulisi maailmakuulsa DJ'ga New Yorgi number üks ööklubist,  resident DJ PAOLO`ga, kelle töögraafik on täidetud parimate ööklubidega üle maailma, reisides New Yorgist Moskvasse, sealt Singapuri, edasi Mehhikosse ning jõudes lõpuks ka Eesti eksklusiivseimasse ööklubisse! 

Foto: Maksim Toome

Sel korral tõi Buddha Lounge külastajateni maailmakuulsa DJ PAOLO, kes muutis Teatri atmosfääri Buddha Lounge'ile omaselt võluvaks ning kuumaks, pakkudes klubi Teater külastajatele enneolematu ning tõeliselt vaatemängulise õhtu! 

Foto: Maksim Toome

Buddha Lounge pidu möödus sel korral eriliselt eksootiliste tantsijatega, kelle kehad liikusid ebamaiselt ning pilgud võrgutasid sekundiga.

Foto: Maksim Toome

Eksootiline pidu ja rütmid lahutasid külaliste meelt varaste hommikutundideni ja vürtsikad Bacardi-kokteilid muutsid Buddha Lounge öö tõeliselt lõbusaks!

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles