Abielusaate Helen ja Siim leidsid ühise keele: ta on ikkagi tore inimene!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abielusaate Helen
Abielusaate Helen Foto: TV3

Tõsielusaate «Abielus esimesest silmapilgust» seekordses osas ootas paare kokkukolimine.

Liis ja Juhan, kelle mesinädalad kulgesid suurepäraselt, otsustasid kolida Juhani poole. Noormehe kodu asukoht tegi Liisi aga veidi tigedaks, kuid midagi dramaatilist nende vahel ei juhtunud.

Liisa ja Kristjan otsustasid, et nende ühine elu algab Liisa korteris. Kristjan võttis oma seitse asja ja koliski Liisa juurde, kus paar leppis rahumeelselt kokku rahaasjades. 

Helen ja Siim, kes mesinädalatel peaaegu tülli pöörasid, hakkasid teineteise suhtes leebuma. Esimene öö ühises kodus veedeti aga eraldi tubades. Hommikul tervitas Siim Helenit hommikukohviga, mida Helen väga armsaks pidas.

«Ta on ikkagi tore inimene, nagu ma alguses arvasin. Ei olegi midagi hullu,» tunnistas Helen. «Võibolla tal lihtsalt on need pidutsemised, mis lähevad veidi liiale.»

«Me magame eraldi tubades praegu. Me mõlemad tundsime, et tahame privaatsust praegu, sest olime nii palju koos. Ja mina ehmatasin ikka nii ära sellest Siimu käitumisest...» ütles Helen.

Helen lisas, et see päev läks üsna hästi ja neil hakkas suhe paremini arenema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles