Facebook peab ajaga sammu! Loodud on leht «Usun Savisaart»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Glebova sai Tondiraba Spordikeskuse direktoriks toonase linnapea Edgar Savisaare soovil.
Jelena Glebova sai Tondiraba Spordikeskuse direktoriks toonase linnapea Edgar Savisaare soovil. Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus
  • Kaitsepolitsei kahtlustab Edgar Savisaart altkäemaksu võtmises
  • Tallinna linnapea kohuseid täidab Merike Martinson
  • Keskerakonna hinnangul on Savisaare kinnipidamine poliitiliselt motiveeritud
  • Liituda saab Facebooki lehega «Usun Savisaart»

Täna lahvatas suur skandaal, kui selgus, et kaitsepolitsei kahtlustab Keskerakonna esimeest ja Tallinna linnapead Edgar Savisaart korduvas altkäemaksu võtmises. 

Lisaks Savisaarele ja Porto Franco OÜ suuromanikule Hillar Tederile on esialgsetel andmetel kahtluse all ka Silikaat Grupi omanik Vello Kunman, tema nõunik, endine tipp-poliitik Villu Reiljan, samuti ehituskontserni Rand & Tuulberg suuromanik Aivar Tuulberg.

Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Täna pärastlõunal vahistati Tallinna linnapea Hundisilmal. Kohal oli ka kiirabi.

Savisaare kinnipidamise ajal täidab linnapea kohuseid vanim linnavalitsuse liige, abilinnapea Merike Martinson, vahendab Postimees.

Keskerakond aga teatas, et erakonna hinnangul on Savisaare kinnipidamine poliitiliselt motiveeritud. «Antud juhtumi ajastus viitab sellele, et püütakse summutada mastaapset korruptsiooniskandaali Tallinna Sadamas, millega on seotud võimuerakonnad,» leidis partei.

Ajaga on sammu pidanud ka sotsiaalmeedia ning Facebooki on tekkinud leht «Usun Savisaart». Ei tea, kas tegemist on pigem huumorisaidiga või tõsiseltvõetavate pooldajatega, aga linnapeasse uskujate sõnul varjab KAPO enda algatatud Tallinna Sadama skandaali Edgari vahistamisega. 

«Kui riik tegi kaks lennundusfirmat, kus ühte jäeti kõik võlad, et siis puhta kehaga edasi minna, siis kas ei võiks Savisaare jalg võtta kõik süüdistused enda peale, et Edgar saaks puhta lehena edasi lihtrahva eest seista?» küsib leht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles