Elu24 video! Liisi Koikson: «Laula mu laulu» saates võib end tahtmise korral klounina tunda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Septembri teisel nädalal toimusid Laitse Graniitvillas saate «Laula mu laulu» uue hooaja võtted. Elu24 käis kohal ja uuris, kuidas edenesid võttes saates osalejate arvates. 

Liisi arvates pole saate näol tegemist omavahelise jõukatsumisega, vaid lihtsalt hea viis kuidas katsetada uusi stiile. Kohati võib ennast ka lihtsalt klounina tunda.

Intervjuu ajal oli Liisil kaelas ka anarhia märk, mille Villu Tamme talle laenas. Naljatades lausus ta, et see on pühendatud Ivo Linnale, sest tagurpidi pöörates võib sealt tema nimetähed välja lugeda.

Liisi Koikson naasis hiljuti Londonist ning see periood elust on tal nüüd möödas. Hetkel on käimas uue materjali ette valmistamine. Peagi on tulemas bändilaager, kus Koikson samuti osaleb. Mis stiili muusikat võib Liisilt lähitulevikus oodata, ei soovinud ta avaldada, kuna piire pole maha seatud.

Kõige rohkem ootab Liisi saates kuulda oma laule Villu Tamme esituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles