Treiler: noorel Eesti filmitegijal on postapokalüptilise lühifilmiga suured plaanid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Icicle Studios

Tallinnas õppinud ja Keilast pärit filmitegija ning Londoni Kunstiülikooli abiturient Norman Tamkivi saab peagi valmis uue postapokalüptilise lühifilmi «The Border».

««Piirjoon» ehk «The Border» on ambitsioonikas, kaasakiskuv ja puudutav drama-thriller lühifilm. Kuigi filmi tegevus võtab aset lähitulevikus, kommenteerib lugu paljusid aktuaalseid teemasid nagu näiteks moraalsuse ja usalduse probleemid tänapäeva poliitlilisel maastikul ning immigratsioon,» seletab Tamkivi.

Tamkivi tiim koosneb paljudest andekatest noortest filmitegijatest ja kunstnikest nii Eestist kui üle kogu maailma. Projekt filmiti Londonis ja selle ümbruses mais ning film valmib oktoobris, pärast mida plaanitakse film saata paljudele suurtele rahvusvahelistele filmifestivalidele, et oma teost ja oskusi maailmaga jagada. Filmitegijad otsivad hetkel ka investoreid filmi postproduktsiooni lõpetamiseks ja festivalidele saatmiseks.

Filmi sünopsis: Pärast globaalset sõda on distsiplineeritud sõjaväe kaptenile Thomasile antud ülesandeks töötada noore heasüdamliku sõduri Landoni kallal, kes pole võimeline inimesi tulistama. Seda tehes leiab Thomas aga tõe iseenda ja valitseva süsteemi kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles