Eesti esimene ja viimane superstaar koos kontsertreisil: muusikaliselt sobime väga hästi kokku!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit ja Jüri Pootsmann
Birgit ja Jüri Pootsmann Foto: Ardo Kaljuvee

Aastal 2007 võitis saate «Eesti otsib superstaari» esimese hooaja Birgit, aastal 2015 aga viimatise hooaja Jüri Pootsmann. Eestlaste poolt armastatud kaks lauljat on pannud jõud ja laulud kokku ning lähevad ühisele kontserttuurile 21. augustist kuni 30. augustini.

Jüri kommenteeris tuurile minekut nii: «Birgitit ma enne superstaari saadet ei tundnud, kuid nüüd kui see idee ühiseid kontserte teha välja pakuti, oleme avastanud, et muusikaliselt sobime väga hästi kokku. Oleme ka mõlemad Raplamaalt pärit - ju ka ühisest kandist pärit juured aitavad meil ühise keele leida.» 

«Jüriga koos muusikat teha on suurepärane, ta on üks tõeliselt vahva inimene. Kontsertidel laulame enamjaolt eestikeelseid lugusid, saatjaks meie head sõbrad Peter Põder kitarril ja Charles Aron Zobel akordionil, klaveril ja ukulelel. Esitusele tuleb nii minu repertuaarist pärit lugusid, kui Jüri viimane singel «Torm» ja superstaari saatest läbi käinud muusikat. Kuid võtame ette ka Jaan Tätte, Mahavoki, kui ka Jaak Joala lauldud laule,» rääkis Birgit.

Kontserdid toimuvad:

21.08 Viimsi Püha Jaakobi kirik

23.08 Haapsalu Kuursaal

24.08 Viljandi Sakala keskus

25.08 Raikküla mõis

26.08 Pärnu Ammende Villa aed

27.08 Tartu Jaani kirik

28.08 Kuressaare Arensburg Boutique Hotel & Spa

30.08 Tallinna Botaanikaaed

Kontsertide algus kell 19.00. Lisainfo ja piletid leiad Piletilevist

Foto: Ardo Kaljuvee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles