GALERII: Kalev Mark Kostabi saabus Tallinna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva hilisõhtul saabus Tallinnasse tuntud Eesti päritolu kunstnik Kalev Mark Kostabi, kelle visiit kulmineerub 15. augusti õhtul Tallinn Art Space galeriis toimuva isikunäituse avamise ja kontsertshowga The Kostabi Show.

«Kostabi saabus Tallinnasse heas tujus, oma tuntud ameerikaliku laia naeratuse ning suurte ootustega laupäevase show suhtes,» ütles Tallinn Art Space loovjuht Jaak Visnap

Kalev Mark Kostabi Eestis viibimise aja sisse on planeeritud graafiliste lehtede trükkimine Tallinn Art Space litograafiakeskuses ning glamuurne The Kostabi Show – kunstniku isikunäituse avamine ja kontsert, kuhu on sissepääs vaid kutsete ja eelmüügist ostetud piletitega. Kunstnik musitseerib The Kostabi Show raames oma uue armastuse Greesi Desiree Langovitsiga (pildil)  Kostabi siinveedetud ajast valmib koostöös TV3-ga dokumentaalfilm.

Esimest korda Eestis toimuv The Kostabi Show pakub ainulaadset võimalust kunstnikuga vahetult suhelda ja soetada tema uuemaid töid ning augustikuus Tallinnas sündinud originaalloomingut. Piletid The Kostabi Show’le (a´69 eur) on saadaval vaid Tallinn Art Space’ist.

Piletite ostmiseks palume võtta ühendust galeriiga: tallinnartspace@gmail.com või telefonil 55604631.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles