Mart Normet: EDM aitab aju välja lülitada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Borni debüütalbumi esitlus Solarise kinos 28.05.15
Normet
Elina Borni debüütalbumi esitlus Solarise kinos 28.05.15 Normet Foto: Viktor Burkivski

Täna algab Pärnus kolmepäevane tantsumuusikafestival Weekend Festival Baltic, mida külastab tõenäoliselt umbes 25 000 inimest päevas. ETV meelelahutustoimetuse juht Mart Normet tutvustas «Ringvaates» festivalile saabuvaid artiste.

Maailma tippudest, kes Pärnusse jõuavad, tõi Normet lisaks David Guettale välja Tiesto ja Armin van Buureni, vahendab Menu.

«Nad on mõlemad hollandlased, ehk siis hollandlaste ülemvõim selles muusikažanris on täiesti hämmastav,» sõnas ta lisades, et USA kõige suuremale EDM-i festivalile, Electric Daisy Carnival Las Vegases, on pileti ostnud 400 000 inimest. Normet sõnas, et on viimastel päevadel püüdnud leida selgitust seda tüüpi muusika populaarsusele.

«Ilmselt on asi ikkagi selles, et see aitab aju välja lülitada – sa ei ole enam töömuredga seal platsi peal. Sa ei mõtle mingeid intellektuaalseid mõtteid, vaid lihtsalt lased ennast raputada.»

Vaata «Ringvaate» saatelõiku Menus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles