Sekspomm Mel B Spice Girlsist tantsib mehele stripiklubides

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Endine tüdrukutebändi liige Melanie Brown (35) joob Londoni pahelistes stripiklubides šampust, lööb koos striptiisitaridega tantsu ja kogub ideid armufantaasiateks, kaasas abikaasa Stephen Belafonte (35).

 

«Meie psühholoog on meid julgustanud nautima oma fantaasiaid,» selgitab Mel Daily Mailile, miks teda nähakse aastast aastasse stripiklubides jõlkumas, abikaasa Stephen alati kaasas. Ühine seksikas õhtu hoiab paarisuhte korras, tõdeb Mel.

Hiljuti nähti Meli ühes Londoni klubis pidutsemas, mille käigus kulutas ta šampanja peale 1700 eurot (26 500 EEKi), lisaks kulus sadu eurosid privaattantsude tellimiseks.

Klubist öeldi ajalehele, et Mel tantsis koos striptiisitaridega ka oma mehele. «Mõned meie tantsijad tundsid end kehvasti, sest Melil on parem keha, kui ühelgi neist,» lisas klubi allikas.

Lisamegi siia mõned pildid Melist esitamas mullu soolotantsu, seljas vaid üksikud riideesemed (fotod pärinevad klatšiküljelt mediaoutrage.com). Siin, siin, siin, siin ja siin.

Elu 24 tegi paar päeva tagasi uudise ka sellest, kuidas Mel seksis hiljuti oma mehega lennukis ja kuidas ta mees peab teda enam-vähem loodusõnnetuseks, sest kui seksimiseks läheb, on hea, kui mehel ei teki vigastusi, mis võiksid viia ratastooli. See artikkel on paremal pool veerus sildi SAMAL TEEMAL all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles