Bieberi pepupildi tegelikud tagamaad...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus reageeris Justin Bieberi alasti puhkusefotole: «Bieber got back!»
Miley Cyrus reageeris Justin Bieberi alasti puhkusefotole: «Bieber got back!» Foto: Instagram

Seda, et Justin Bieber oma tagumiste põskede pildi Instagrami postitas ja selle siis mõni aeg hiljem vbanduste saatel maha võttis, pole enam mingi uudis. Küsimus on hoopis selles, miks ta selle sinna üldse toppis?

Foto: Instagram

Nimelt on Instagramis käimas „vaikiv sõda“ ehk kes staaridest saab kõige enam südameid ühele pildile. Siiani hoiab trooni Kim Kardashian õeraas Kendall Jenner, kelle pildile on kogunenud ligi kolm miljonit laiki.

Foto: facebook.com

Teisel kohal on Kim ise oma pulmapildiga.

Foto: SCANPIX

Ning nüüd andis oma panuse ka Justin, kes tahtis trooni hõivata. Paraku sai ta isegi aru, et tegemist oli natuke liiga paljastava pildiga ja teda jälgivad ka lapsed, ning ta võttis vabandades pildi maha. Viimastel andmetel kogus pilt 2,1 miljonit meeldimist.

Foto: Instagram

Hetkel on Justin 2 miljoni instagrami südamega kolmandal kohal ja seda kohta aitab tal hoida Selena Comez, kellega koos ligi aasta tagasi üles riputatud pilt just nii palju meeldimisi on kogunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles