Adam Lambert avaldas pööraseima kuulujutu, mida ta enda kohta kuulnud on

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: SCANPIX

Laulja Adam Lambert kinnitas, et hoolimata kunagi levitatud kuulujuttudest pole ta mingi diiva.

33-aastane Lambert avaldas sel nädalal oma kolmanda plaadi «The Original High», millel on ka laul pealkirjaga «Rumours». BBC uuris, milline on pööraseim kuulujutt, mida laulja on enda kohta kuulnud.

«Ükskord kuulsin, et ma olen surnud! Ja üsna alguses, kui ma alles alustasin, tekkis kõlakas, et ma olen suur ja ülbe diiva. Ma mõtlesin, et ma olen ju kõigi vastu väga kena olnud... Kust nad selle võtsid?» imestas Lambert.

«Diiva on keegi, kes on väga nõudlik. Natuke hullumeelne. Ta pole reaalsusega kontaktis. Mulle ei meeldi aga üldse, kui mind eriliselt koheldakse. Olen kohanud staare, kelle kohta öeldakse: «Ära vaata neile silma!» Kes ütleb midagi sellist? See on naeruväärne,» lisas ta.

BBC uuris seejärel, mis on tema suurim nõudmine.

«Ma olen väiksel viisil snoob, kui asi puudutab tekiilat! Mulle meeldib ülemise, mitte alumise riiuli kraam. Kuid mu rider'is pole midagi hullumeelset. Mulle meeldivad lõhnaküünlad ja ma hakkasin paluma lava taha kohalikku mett, kui sain teada, et see aitab allergiate vastu. Pealegi on see väga maitsev!» rääkis Lambert.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles