Kylie Jenner: mind on kiusatud 9-aastasest peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner ja Kim Kardashian
Kylie Jenner ja Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Kardashianide-Jennerite teleperekonna noorim liige Kylie Jenner ütles, et ta on kiusamise ohver olnud alates hetkest, kui ta üheksa-aastasena tõsielusarjaga «Keeping Up With The Kardashians» liitus.

17-aastane neiu tunnistas eile Snapchati vahendusel oma miljonitele fännidele, et vahel tunneb ta, et kogu maailm on tema vastu.

«Täiesti pöörane, et minu Snapchatte vaatab neli miljonit inimest. Pooled teist peavad mind veidraks ja pooled naljakaks,» ütles Kylie. «Kuid mind on kiusatud üheksa-aastasest alates. Mõnikord tundub, et mind kiusab terve maailm... Samas usun, et olen kõige sellega hästi toime tulnud.»

Kylie rõhutas, et ta ei otsinud emotsionaalse avaldusega kaastunnet, vaid avaldas toetust kõigile teistele, kes on kiusamist kogenud.

«Kiusajaid on kõikjal. Te peate oma kiusajatele selgeks tegema, et kõige tähtsam on teie enda arvamus ja te ei muutu kunagi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles