Võimas! Üritustesari Grind loosib pileteid festivalidele, millest üks toimub Hollandis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grindi eestvedajad Joosep Järvesaar, Mihkel Sillaots ja Kaarel Sein
Grindi eestvedajad Joosep Järvesaar, Mihkel Sillaots ja Kaarel Sein Foto: Mart Vares

Üritustesari Grind pakub huvilistele võita pileteid kolmele suve suurüritusele, millest üks toimub Hollandis. Kus veedad suve sina?

Grindi abil on võimalus võita pileteid järgmistele üritustele:

Foto: promo

Liquicity Festival 2015 (23. juuli) - 2 piletit

23. juulil toimub Hollandis suurejooneline Liquicity Festival, kus teiste seas astuvad üles suurnimed nagu Netsky, High Contrast, Dimension, DJ Marky jpt.

Rohkem infot leiate Facebookist.

Foto: promo

Weekend Festival Baltic 2015 (6. - 8. august) - 5 VIP piletit

Augustis toimub suvepealinnas Pärnu Eesti üks suurimaid elektroonilise muusika festivale Weekend Festival Baltic. Pärnu rannas astuvad üles AronChupa, Brennan Heart, Darude, David Guetta, Example jpt. Loomulikult ei puudu ürituselt ka Grindi esindus.

Rohkem infot leiate Facebookist.

Foto: promo

Beach Grind (9. juuli) - 5 VIP piletit

9. juulil külastavad Pärnus asuvat Sunset Clubi DJ Fresh ja Dimension. Lisaks toimub peol Grind Live ning üles astuvad lisaks teistele kodumaistele artistidele Eesti trummi ja bassi suurlootus Cartoon.

Rohkem infot leiate Facebookist.

Kui soovite võita pileteid selle suve suurimatele elektroonilise muusika pidudele, siis loosis osalemisek leiate infot Grindi Facebooki lehelt või artiklis olevast videost.

Ära lase võimalust käest!

GRIND LOOSIB VÄLJA UNISTUSTE SUVEPAKETI!

Grind loosib välja unistuste suvepaketi sulle ja su sõpradele:*REIS AMSTERDAM’i LIQUICITY FESTIVALILE! (Võitja +1)https://goo.gl/p92mXv*VIP PILETID WEEKEND BALTIC FESTIVALILE! (Võitja +4)https://goo.gl/ybGrY6*VIP PILETID BEACH GRINDILE! (Võitja +4)https://goo.gl/5tCt25Loosis osalemiseks JAGA seda videot oma seinal (avalikult) ja TÄÄGI kommentaaridesse oma nelja sõbra nimed, kellega kõike seda hullust nautida!Loosimine toimub 06.07 - head loosiõnne!GRIND <3

Posted by GRIND on 25. mai 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles