Kanal 2 ei lahku 1. juulil vabalevist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal2 peole saabujad. Urmas Oru
Kanal2 peole saabujad. Urmas Oru Foto: Karli Saul/Viktor Burkivski

Eelmise nädala lõpul levinud teade Kanal 2 lahkumisest vabalevist sai meedias levides tõlgenduse, nagu toimuks see sündmus 1. juulil. «Kuulsin ka ETV tänasel meediakonverentsil, et see kuupäev on saanud faktiväiteks,» selgitas Kanal 2 juht Urmas Oru olukorda.

«Meile on helistanud murelikud vaatajad, kellele oleme küll püüdnud asjaolusid adekvaatselt seletada. Palume vabandust segaduse tekkimise pärast!» ütles Oru ja kinnitas, et kõik Kanal 2 vaatajad saavad pärast 1. juulit oma lemmiksaateid vabalevi vahendusel edasi jälgida.

«Tegelikult puudusid minu jutus viited kuupäevale ja selle eesmärk oli pigem selgitada telemaastikul toimuvaid protsesse. Jään oma sõnade juurde: pikaajaliselt vabalevis jätkamine on erakanalile muutunud mõttetuks. Kui võrrelda tele- ja internetimeediat, siis seadused annavad täna viimasele selged eelised. Võrreldes kohalikke telekanaleid välismaistega, siis soositakse välismaiseid kanaleid,» ütles Oru. «Kahjuks läks aga see sisuline sõnum meediasse jõudes kaduma ja esile tõusis hoopis kuupäev, millest polnudki juttu,» märkis Oru.

«Ma ei saa öelda, kas meie lahkumine vabalevist toimub aasta, kahe või viie pärast. Aga kinnitan, et 1. juulil 2015 seda ei juhtu. Eesti vaadatuima telekanalina püüame oma austajaid rõõmustada nii kaua kui vähegi võimalik. Palun veel kord segaduse pärast vabandust,» ütles Oru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles