Johnny Deppi ähvardab kümne aasta pikkune vanglakaristus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: SCANPIX

Oscarile nomineeritud näitlejat Johnny Deppi ähvardab kümne aasta pikkune vanglakaristus selle eest, et ta oma kaks Yorkshire`i terjerit, Boo ja Pistoli ebaseaduslikult Australiasse tõi.

Depp, kellel on Austraalias käsil uus «Kariibi mere piraatide» film «Dead Men Tell No Tales», sattus probleemidesse selle kuu alguses kui ta oma eralennukiga koerad USAst Austraaliasse viis, kirjutab theguardian.com.

Staar ei deklareerinud koeri ning rikkus Austraalia loomade sisseveo karantiiniseadust.

Kui Deppi koerte juhtum jõuab kohtusse, siis võib näitlejat süüdi mõistmisel oodata ees kuni kümne aasta pikkune vangistus või 340 000 Austraalia dollari suurune trahv.

Samuti võidakse  määrata kuni kahe aasta pikkune vangistus Deppi eralennuki piloodile, kuna ta on koerte ebaseadusliku Austraaliasse toomise eest samuti vastutav.

Juhtum tuli päevavalgele kui Depp viis võtete vaheajal oma koerad ühte Austraalia «koerte ilusalongi» ning sellest jõudsid pildid sotsiaalmeediasse.

Austraalia võimud teatasid siis, et Deppi koerad võidakse magama panna kui ta neid koheselt tagasi USAsse ei lennuta.

Deppi naine Amber Heard lahkus koos koertega lõpuks Californiasse.

Hiljutiste meediateadete kohaselt lahkus Depp mõneks ajaks võtetelt ja lendas USAsse uurimaks, kuidas ta koertel käsi käib. Staari esindaja lükkas selle ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles