Klubi Teater alustab RnB Kolmapäevadega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RnB Kolmapäev
RnB Kolmapäev Foto: Klubi Teater

Suve hakul on klubis Teater algamas mitmed uued põnevad peod, millest üks huvitavamaid on Teater RnB Kolmapäevad, mis alustab enda pidudega juba sel kolmapäeval, 27. mail.

 Uus nädalasisene pidu ootab peole kõiki alates 18.eluaastast, et koos vaid populaarseimaid RnB hitte nautida ja parima seltskonnaga hommikutundideni tantsida. Uue pidudesarja suur avapidu tõotab tulla tõeliselt kuum sest lavalaudadel astuvad üles tõeliselt kuumad tänavatantsu neiud, kes muudavad kolmapäeva öö peadpööritavalt vägevaks. 

Foto: Klubi Teater

Suvi on kohal ning seega on ka rohkem põhjuseid tähistamiseks. Nüüd on kõigil võimalik tähistada ka iga kolmapäeva kättejõudmist, sest taas saab koos minna klubisse Teater, et saata kuum öö hommikusse hetke populaarseimate lugude saatel.

Foto: Klubi Teater

Teater RnB Kolmapäev kingib ülehomseks peoks ühele õnnelikule lugejale ka tasuta sissepääsu 5le ja 100 eurot baarikrediiti. Selleks saada kiri aadressile mareli@klubiteater.ee ja kirjuta, mis on sinu 3 lemmikut RnB laulu, mida kindlasti sel ööl kuulda tahaksid. Võitjaga võetakse ühendust kolmapäeval kell 17.00.

Foto: Klubi Teater

Rohkem infot peo kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles