Taukari ihustilist Kenneth Bärlin: moes on hea tuju, positiivsed emotsioonid ja ägedad riided

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» 4. finaalsaade, Karl-Erik Taukar
«Eesti otsib superstaari» 4. finaalsaade, Karl-Erik Taukar Foto: Erlend Štaub

Superstaari saatejuhi Taukari ihustilist, kostüümikunstnik ja paljude kuulsuste moenõustaja Kenneth Bärlin räägib TV3 Seitsmestes, mis on sel kevad-suvel moes ja mida riidesse pannes jälgida.

Mis värvid on moes, mis aksessuaare riietele lisada? Kas eurovisioonivaimustus tõi moodi uue värvi - musta? Kenneth paljastab ka, missugune inimene on tema arvates stiilne ja mida tema esimesena inimese stiili puhul märkab. Lisaks rääbib Kenneth ausalt, kui lihtne on olla superstaari saatejuhi Karl-Erik Taukari moenõustaja ja kuidas nende ühine koostöö kujundab Taukari stiili. 

Foto: TV 3

Kenneth Bärlin: Slim fit on noorel poistel väga teema. Kõik, mis on kitsas ja ilusasti selga istuv, on teema. Värvid, värvid ja veelkord värvid! Puhtad värvid. Ka must on moes. Must on alati moes. Ma kannan ise palju musta. Väga ilus on.

Mina isiklikult vaatan alati inimese jalanõusid. Kui on ägedad jalanõud juba valitud, siis läheb juba ülejäänud riietus ka paika. Kingad näitavad väga palju iseloomu ja maitsekust.

Kuidas sujub koostöö Taukariga?

Taukariga on väga kerge. Ta on minu väga hea sõber ja ta usaldab minu valikuid ka poodides, kui tal endal selleks aega pole. Põhiline, et ta hea välja näeks ja ennast laval hästi tunneks. Mina soovitan, suunan, kuid tema otsustab.


Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles