Fotod: heategevusgala seksikaim staar oli läbipaistvas kleidis Beyonce

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce, left, and Jay-Z arrive at The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating "China: Through the Looking Glass" on Monday, May 4, 2015, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)
Beyonce, left, and Jay-Z arrive at The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating "China: Through the Looking Glass" on Monday, May 4, 2015, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) Foto: Charles Sykes/AP

Esmaspäeval toimus New Yorgis pidulik Metropolitani kunstimuuseumi kostüümiinstituudi heategevusgala, kus oli kohal maailmakuulsate staaride koorekoht, teiste seas ka lauljatar Beyonce.

Kuulus popstaar Beyonce saabus punasele vaibale käsikäes räpparist kaasaga Jay Z ning pani mehe enda kõrval kahvatuma, kandes läbipaistvat kleiti, mis vaevu naise kehakumerusi kattis.

Foto: Charles Sykes/AP

Seksikas säravate kivikestega kaunistatud läbipaistev ballikleit peitis vaid kõige strateegilisemad staari kehavõlud ning oli ilmselt sel aastal paljastavaim kostüüm.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles