Pühapäeval esilinastuva Kanal 2 uue romantikasarja «Põhi ja lõuna» peaosas on Türgi megastaar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Põhi ja lõuna»
«Põhi ja lõuna» Foto: Kanal 2

Sellel pühapäeval, 26. aprillil esilinastub Kanal 2s uue Türgi draamasarja «Põhi ja lõuna» avafilm. Sarja kangelasteks on kaks vastandlikku venda, kes on armunud samasse neiusse. Peaosas on eestlastegi südamed võitnud staarnäitleja ja hinnatud meesmodell Kıvanç Tatlıtuğ.

Uus romantiline draamasari räägib kahest vastandlikust vennast – Güneist ja Küzeist, kes on  erinevad nagu põhi ja lõuna. Noorem vend Küzei (põhi – türgi k.) on isepäine ja ettearvamatu. Vanem vend Günei (lõuna – türgi k.) on aga kannatlik ja kohusetundlik poiss. Õnnetuseks armuvad vennad samasse neiusse – imekaunisse Cemresse. Kuigi Küzei on äärmiselt karismaatiline ja iseloomult äkiline, on ta armastuse avaldamisel häbelik. Ta ei oska Cemrele oma tundeid avaldada ja nii valib neiu hoopis Küzei vanema venna Günei.

Küzei on murtud ja tülitseb isa ning vennaga. Ägeda sõnavahetuse käigus teevad vennad autoavarii, mille tagajärjel hukkub inimene. Kuigi süüdi oli Günei, võtab Küzei süü enda peale, lootes nii venda süümepiinadega karistada. Kui Küzei nelja aasta pärast vanglast vabaneb, on kogu ta endine elu koost lagunenud...

Foto: Kanal 2

Küzeid mängib Türgi üks hinnatum näitleja, maailma kuumimaks meesmodelliks valitud Kıvanç Tatlıtuğ, kes on eestlastele tuntud Kanal 2 seriaalist «Keelatud armastus» (Behlül Haznedar) ja TV3 seriaalist «Shura» (Kurt Seyd).

«Põhi ja lõuna» esilinastub Kanal 2s sellel pühapäeval, 26. aprillil kell 17:00.

Alates esmaspäevast on «Põhi ja lõuna» eetris argipäeviti kell 18:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles