MängudeÖÖ saabub 25. aprillil Solaris Kinno ja Apollo raamatupoodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MängudeÖÖ 2015
MängudeÖÖ 2015 Foto: promo

Eesti suurim videomängudele pühendatud üritussari MängudeÖÖ toimub sel korral Solarise Kinos ja Solaris Keskuses asuvas Apollo kaupluses, kus osalejad saavad mängida populaarsemaid videomänge ning neis võistelda suurel ekraanil.

MängudeÖÖ algab 25. aprillil Apollo raamatupoes, kell 14.00 väiksemate võistlustega, kus kell 15 lükatakse käima Mario Kart 8 võistlus ning kell 16.00 FIFA 15 miniturniir.  Samuti saab harjutada õhtusteks võistlusteks. Õhtune põhiüritus algab kell 21.00 , kus öine Tallinn täitub ehedate emotsioonide, uute tutvuste, mõnusa melu ning ägedate videomängudega. Seekord võõrustab Eesti kõige suuremat videomängukultuurile pühendatud üritust Solaris Kino, mille saalides leiavad aset pingelised võistlused uhketele auhindadele. Mängud pressivad aga lausa läbi saaliuste koridoridesse, kus on võimalus käsi külge panna värskematele mängudele, meenutada retronurgas lapsepõlve, külastada virtuaalreaalsust lausa mitme erineva Oculus Rifti abil ning palju muud põnevat. Lisaks on kohal MSI, tänu kellele on esimest korda üritussarja ajaloos esindatud arvutimängud.

MängudeÖÖl saab võistlustulle astuda järgmistes mängudes: Mortal Kombat X, FIFA 15, Super Smash Bros ning Trials Fusion. Nimekiri võib täieneda üllatusvõistluste näol!

Õhtuse programmi piletihind on 7 eurot ning vanusepiiranguks 16+. Koha ja saali valik on vajalik ainult pileti ostmiseks, see ei tähenda, et peaksite piirduma ainult selle saali ja kohaga. Piletid vahetatakse piletikontrollis käepaela vastu, mis tagab vaba liikumise kogu MängudeÖÖ alal ja saalides. Vanusepiiranguta soojendusüritus toimub algusega kell 14.00 Solaris Keskuse Apollo raamatupoes, kus on võimalik võtta osa väiksematest võistlustest või harjutada õhtuseks suurturniiriks.

«Meil on hea meel, et niivõrd tore üritussari nagu seda on MängudeÖÖ toimub nüüd ka meie Tallinna kinos ja kaupluses,» kommenteerib Apollo turundusjuht Liisi Paas. «Meie koostöö sujus Pärnus hästi ning soovisime samavõrd lahedat kogemust pakkuda ka Tallinna mängusõpradele. Üritussari toetab meie väärtusi, sest Apollo on suur videomängude edasimüüja ja hea meel on tuua mänguhuvilisi oma poodi ja kino suurtele ekraanidele videomänge mängima ning elamusi koguma,» lisas Paas.  

Rohkem infot ürituse kohta võite leida Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles